Autó szélvédő csere Szerencs utca

Autó szélvédő csere Szerencs utca

Szélvédő csere Szerencs utca környékén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem állapítható meg az, hogy kivitelezhető-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Szerencs utca

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható helyeken kialakult karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg kiszerelése után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, így megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – szélvédőcsere Szerencs utca

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beépített üvegek gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét vasárnap is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Szerencs utca

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Szerencs utca – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Szerencs utca: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Szerencs utca
 • Szélvédő polírozás Szerencs utca: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Szerencs utca
 • Szélvédő gravírozás Szerencs utca: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Szerencs utca
 • Nanobevonat Szerencs utca: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Szerencs utca

Ha a szélvédő javítás Szerencs utca területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: http://szelvedojavitas.org

Ne feledje, autóüveg csere Szerencs utca területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt szélvédő csere árakkal.