Autó szélvédő csere Pomáz

Autó szélvédő csere Pomáz

Szélvédő csere Pomáz területén akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, korrekt árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Pomáz

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, akármilyen kis problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kiszerelése után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kivenni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel kiküszöbölve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Pomáz

Az árakkal kapcsolatos részletes tájékoztatás a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről beszerelt üvegek gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Pomáz

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Pomáz – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Pomáz: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Pomáz
 • Szélvédő polírozás Pomáz: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Pomáz
 • Szélvédő gravírozás Pomáz: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Pomáz
 • Nano szélvédőbevonat Pomáz: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Pomáz

Ha a szélvédő javítás Pomáz területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: http://szelvedojavitas.org

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Pomáz területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes szélvédő csere árakkal.