Autó szélvédő csere Dunakeszi

Autó szélvédő csere Dunakeszi

Szélvédőcsere Dunakeszi területén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan megsérül, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Dunakeszi

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi üveg eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kiemelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal az autó tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Dunakeszi

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített üvegek gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Dunakeszi

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes szakemberrel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Dunakeszi – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Dunakeszi: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Dunakeszi
 • Szélvédő polírozás Dunakeszi: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Dunakeszi
 • Szélvédő gravírozás Dunakeszi: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Dunakeszi
 • Nano szélvédőbevonat Dunakeszi: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Dunakeszi

Ha a szélvédő javítás Dunakeszi területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: http://szelvedojavitas.org

Ne feledje, autó szélvédőcsere Dunakeszi területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.