Autó szélvédő csere Budaörs

Autó szélvédő csere Budaörs

Szélvédő csere Budaörs területén akár ünnepnapon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Budaörs

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben károsodik. A kőfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A megrongálódott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő kiszerelése után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává alakuljon, ezáltal megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Budaörs

Az árakra vonatkozó részletes információ a megfelelő menüpontban olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt szélvédők gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden autóüvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő kerekek, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Szélvédőcsere Budaörs

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Budaörs – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Budaörs: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Budaörs
 • Szélvédő polírozás Budaörs: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Budaörs
 • Szélvédő gravírozás Budaörs: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Budaörs
 • Nanobevonat Budaörs: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amelynek révén növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is.Nanobevonat Budaörs

Ha a szélvédő javítás Budaörs területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: http://szelvedojavitas.org

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Budaörs területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalattal, jótállással, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.