Autó szélvédő csere Budafoki út

Autó szélvédő csere Budafoki út

Szélvédőcsere Budafoki út területén akár a helyszínen, rengeteg tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamiképpen sérül, akkor a sérülés mértékétől és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. A legjobb, ha az autó károsodásának szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Budafoki út

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen kis problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy az eljárás során, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a szakember nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így megelőzve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Budafoki út

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő menüpontban található részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (Securit, Pilkington, Nordglass stb.).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Budafoki út

A szélvédő éppen olyan fontos biztonsági eleme az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Budafoki út – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Lámpabúra polírozás Budafoki út: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Budafoki út
 • Szélvédő polírozás Budafoki út: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Budafoki út
 • Szélvédő gravírozás Budafoki út: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Budafoki út
 • Nanobevonat Budafoki út: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, mérsékli a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Budafoki út

Ha a szélvédő javítás Budafoki út területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: http://szelvedojavitas.org

Ne feledje, autó szélvédőcsere Budafoki út területén akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.