Akciós szélvédőcsere Filatorigát

Akciós szélvédőcsere Filatorigát

Akár azonnali szélvédős mester kiszállással Filatorigát területén akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Azt szoktuk javasolni, ha az autó károsodásának megtekintése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Filatorigát

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott autóüveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken keletkezett karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kivétele után következhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy körültekintéssel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, ezáltal kiküszöbölve az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Filatorigát

Az árakra vonatkozó bővebb információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni árszabást alkalmazunk.
Napi szinten kapunk telefont az alábbi problémákkal kapcsolatban:

Keresett márkák, szélvédő javítást vállalunk:

 • Zafira B szélvédő Filatorigát
 • G Astra szélvédő
 • Opel Astra G szélvédő párásodás Filatorigát
 • Yaris szélvédő Filatorigát
 • Golf 3 szélvédő Filatorigát
 • Golf 5 szélvédő
 • Trabant 601 szélvédő
 • Gaz 69 szélvédő

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Filatorigát

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem korrekt szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Filatorigát – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Filatorigát: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, majd újralakkozzuk. Ez a művelet kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Filatorigát
 • Szélvédő polírozás Filatorigát: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Filatorigát
 • Szélvédő gravírozás Filatorigát: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Filatorigát
 • Nano szélvédőbevonat Filatorigát: különleges, vízlepergető hatású technológia, amely által megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Filatorigát

Ha a szélvédőjavítás Filatorigát területén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere Filatorigát

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Filatorigát területén akár szombaton, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.

Megbízható autó szélvédő javítás Filatorigát

Mobil, akciós autóüveg javítás Filatorigát területén (06/70 602-6000), perceken belüli indulással.

Autóüveg javítása Filatorigát – megszívlelendő tanácsok

Mindig takarja le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább!
Nyáron a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédőt a szélvédő üveg károsodásának elhárítása előtt!
Színezett autóüveg hibájának megszüntetése is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania az autóüveg helyreállítására?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyrészt csak minőségi szélvédőt szerelünk be jól ismert gyártók termékei közül, másrészt ne bízza magát szép számmal hirdető kontárokra, akik olcsó javítást ígérve számos laikust megvezetnek. Mi csakis minőségi szerszámokkal dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nyugodtan alhat, sok referenciával rendelkezünk a szélvédő javítás és csere területén, mivel egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Filatorigát

2. Ünnepnap is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár Önhöz is megyünk!Gyors szélvédő javítás Filatorigát

3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem orvosolható a probléma.

Gyakorta elkerülhetetlennek látszik, de mikor tanácsos szakemberhez fordulni, mik a költségei, és kit bízhatok meg vele megbízható, gyors és pénztárca kímélő megoldásért? Személygépjármű, busz, kamion, teherautó szélvédő javítása akár a helyszínen is.Olcsó szélvédő javítás Filatorigát
Gyakran keresnek minket az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • szélvédő akció Filatorigát
 • szélvédő nano bevonat ár Filatorigát
 • szélvédő sötétítés árak Filatorigát
 • szélvédőüveg javítás Filatorigát

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást vállalunk:

 • Opel Omega B szélvédő keret
 • F Astra szélvédő
 • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag Filatorigát
 • Octavia 1 szélvédő Filatorigát
 • Golf 3 szélvédő
 • Peugeot 405 szélvédő
 • Peugeot 5008 szélvédő
 • 7 szélvédő

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Filatorigát övezetében!

Villámgyors és profi szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károsodások, rések megszüntetése garanciával, javítóműhelyünkben, otthonában vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár kiszállási díj nélkül!

Nem ritka eset, hogy autózás közben a szélvédőre felverődő kő olyan kárt idéz elő, amelyet haladéktalanul meg kell szüntetni. Ha szerencséje van, akkor nem kell szakembert hívni, mert elhanyagolható a sérülés kiterjedése. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor ne habozzon inkább szakképzett szerelőhöz fordulni, mert a személyi biztonság első számú szempont, és a problémás szélvédővel inkább ne haladjon tovább!

Sokszor megtörténik, hogy az autó szélvédője a kőfelverődés hatására azonnal megreped, látható kár keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet eltüntetni. Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb teendő, hogy miután meghatároztuk a bajt, akkor azonnal cselekedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg ép állapotba hozására!
Jusson eszébe, ha gépjárművéről van szó, tanácsos jó szakembert választania autóüveg javítás Filatorigát környékén (06 30 602 6000) történő elvégzéséhez!

Helyszíni autóüveg beépítés Filatorigát

Akár azonnali szélvédőjavító műhely Filatorigát vonzáskörzetében akár ünnepnapon, több évtizedes tapasztalat, garancia, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, akciós árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor nagyon nehezen dönthető el az, hogy kivitelezhető-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Filatorigát

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy súlyosan károsodik. A kavicsfelverődés, bármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a kezelés menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült üveget egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható helyeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell kezelni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a következő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a legjobb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet menni a kocsival, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Filatorigát

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő fűtőszál javítás
 • szélvédő nano bevonat Filatorigát
 • szélvédő ragasztás Filatorigát
 • mannol 9804 szélvédő javító szett

Sokszor igényelt modellek, szélvédő javítást végzünk:

 • szélvédő C-max
 • G Astra szélvédő Filatorigát
 • Audi Q5 szélvédő Filatorigát
 • Lancia Y szélvédő
 • Renault Megane 1 szélvédő
 • 407 szélvédő Filatorigát
 • Peugeot 5008 szélvédő Filatorigát
 • Maruti 800 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden üvegre fél év garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk bizalommal!
Szélvédőcsere Filatorigát

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a tökéletes állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Autóüveg csere Filatorigát – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Filatorigát: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Filatorigát
 • Szélvédő polírozás Filatorigát: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Filatorigát
 • Szélvédő gravírozás Filatorigát: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Filatorigát
 • Nano szélvédőbevonat Filatorigát: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően növelhető a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Filatorigát

Ha a szélvédőrepedés javítás Filatorigát régiójában érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédő javítás háznál Filatorigát

Ne feledje, autóüveg csere Filatorigát területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg beszerelés árakkal.