Akciós szélvédőcsere Aranyhegy

Akciós szélvédőcsere Aranyhegy

Akár azonnali szélvédő csere hétvégén Aranyhegy övezetében akár ünnepnapon, rengeteg tapasztalat, jótállás, 30/602 6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, tisztességes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha az autó szélvédője valahogyan károsodik, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy lehetséges a szélvédő javítás, vagy pedig nincs más választás, csak a szélvédő csere. Telefonos elmondás alapján sokszor igen nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének megtekintése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a kívánatos.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Aranyhegy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy súlyosan sérül. A kőfelverődés, akármilyen jelentéktelen problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A megrongálódott üveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Megeshet azonban, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kivétele után következhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és sérülésmentesen tudtuk kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez rögzítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fenti információk alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédőcsere árak – szélvédőcsere Aranyhegy

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő gravírozás
 • szélvédő online
 • szélvédő üveg
 • szélvédő üveg ragasztó

Jellemző modellek, szélvédő cserét végzünk:

 • Corsa C szélvédő
 • Opel Corsa C szélvédő méret
 • S-max szélvédő
 • 12v szélvédő fűtés Aranyhegy
 • Golf 3 szélvédő matrica Aranyhegy
 • Saab 9-3 szélvédő Aranyhegy
 • Mazda CX 5 szélvédő
 • Porsche 924 szélvédő

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden üvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár háznál is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Aranyhegy

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a jó állapotú gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható céggel végezteti el a munkát, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Aranyhegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Aranyhegy: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Aranyhegy
 • Szélvédő polírozás Aranyhegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Aranyhegy
 • Szélvédő gravírozás Aranyhegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Aranyhegy
 • Nanobevonat Aranyhegy: különleges, vízlepergető hatású eljárás, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Aranyhegy

Ha az autóüveg javítás Aranyhegy környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédős mester Aranyhegy

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Aranyhegy területén akár a helyszínen, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető autóüveg csere árakkal.

Akciós szélvédő karcolódás javítás Aranyhegy

Garanciával történő, akciós autóüveg javítás Aranyhegy területén (36 70 602-6000), akár 1 órán belül.

Szélvédő karcolódás javítás Aranyhegy – hasznos tanácsok

Először takarja le a károsodást, hogy ne kerüljön bele piszok!
Melegben a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget az autóüveg károsodásának elhárítása előtt!
Színezett autóüveg javítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédőüveg helyreállítására?

1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyrészt csak jó minőségű szélvédőt építünk be minőségi gyártók termékei közül, másfelől ne bízza magát szép számmal hirdető nem hozzáértő szerelőkre, akik jócskán áron aluli munkát ígérve kihasználják az emberek jóhiszeműségét. Mi kizárólag kitűnő eszközökkel dolgozunk, és ha hozzánk fordul, nyugodt lehet, nem kevés referenciával rendelkezünk a szélvédő üveg javítás és csere területén, hiszen egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Aranyhegy

2. Akár vasárnap is végzünk javítást, és akár a helyszínre is megyünk!Gyors szélvédő javítás Aranyhegy

3. Velünk pénzt is megtakaríthat, tekintve, hogy a szélvédő üveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem hárítható el a sérülés.

A legtöbb esetben elkerülhetetlennek tűnik az ember számára, de mikor van rá szükség, mennyibe kerül, és melyik szakembert válasszam tisztességes, gyors és pénztárca kímélő megoldásért? Személygépkocsi, autóbusz, kamion, teherautó autóüveg javítása a helyszínen.Olcsó szélvédő javítás Aranyhegy
Gyakran keresnek minket az alábbi problémákkal kapcsolatban:

 • repedés a szélvédőn
 • szélvédő polírozás ár
 • szélvédő repedés javítás ár
 • szélvédő üvegezés

Sokszor igényelt márkák, szélvédő javítást végzünk:

 • szélvédő C-max
 • Opel Astra F szélvédő gumi
 • szélvédő Opel Astra G Aranyhegy
 • Skoda yeti szélvédő Aranyhegy
 • Octavia 2 szélvédő
 • Aixam 400 szélvédő
 • Peugeot 607 szélvédő
 • Mtz 80 szélvédő Aranyhegy

AUTÓÜVEG CSERE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Aranyhegy térségében!

Gyors és szakértő szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felpattanása által okozott károsodások, repedések kiküszöbölése garanciával, műhelyünkben, az Ön házánál vagy a sérülés helyszínén, akár ingyenes kiérkezéssel!

Megtörténik, hogy vezetés közben a szélvédőre felverődő kő olyan sérülést vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szerelőt hívni, mert minimális a kár mértéke. Ha látható rés vagy törés jött létre az autóüvegben, akkor javasoljuk inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonság első számú szempont, és a kárt szenvedett autóüveggel inkább ne utazzon tovább!

Időnként előfordul, hogy az autó ablaka a kőfelverődés hatására egyből megreped, észrevehető sérülés keletkezik, amit csak korrekcióval vagy szélvédő cserével lehet megszüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután észrevettük a jelenséget, akkor haladéktalanul meg kell tenni a szükséges lépéseket, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő megmentésére!
Ne feledje, ha kocsijáról van szó, érdemes jó szerelőt megbíznia szélvédő karcolódás javítás Aranyhegy régiójában (06 70 602 6000) való kivitelezéséhez!

Professzionális autóüveg csere Aranyhegy

Néhány órán belül elvégzett szélvédőjavító műhely Aranyhegy övezetében akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, jótállás, (70) 602-6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs más lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli elmondás alapján sokszor nagyon nehézkesen dönthető el az, hogy lehet-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a célszerű.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Aranyhegy

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott szélvédőt egy erre speciálisan kialakított célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható részeken keletkezett karcolások a jövőben csúnya korrózióhoz vezetnek. Ezért ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi autóüveg kiszerelése után jöhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül a szélvédő, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, ezzel megakadályozva az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ebben az állapotban még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédő csere árak – szélvédő csere Aranyhegy

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon található részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten keresnek minket a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő matrica Aranyhegy
 • szélvédő olcsón Aranyhegy
 • szélvédő szerviz
 • szélvédőüveg javítás

Keresett modellek, szélvédő cserét vállalunk:

 • Opel Vectra B szélvédő keret Aranyhegy
 • Opel Astra F szélvédő beszerelés
 • H Astra szélvédő
 • Megane 1 szélvédő Aranyhegy
 • Renault Megane 1 szélvédő
 • Peugeot 406 szélvédő
 • Peugeot 607 szélvédő Aranyhegy
 • Saab 93 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás előírásszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk a szélvédő csere iparágára specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Aranyhegy

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme az autónak, mint a jó állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem korrekt céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Aranyhegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges papírok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő plusz szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Aranyhegy: a fényszórót több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Aranyhegy
 • Szélvédő polírozás Aranyhegy: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Aranyhegy
 • Szélvédő gravírozás Aranyhegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Aranyhegy
 • Nano szélvédőbevonat Aranyhegy: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek révén megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és csökkenti a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. fél évig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Aranyhegy

Ha a szélvédőjavítás Aranyhegy területén érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra: szélvédő javítása háznál Aranyhegy

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Aranyhegy területén akár hétvégén, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.