Akciós szélvédő karcolódás javítás Szemlőhegy

Akciós szélvédő karcolódás javítás Szemlőhegy

Megbízható, jutányos árú szélvédő üveg javítás Szemlőhegy területén (36 70 602-6000), azonnal.

Szélvédő javítása Szemlőhegy – hasznos tippek

Először takarja le a kár helyét, hogy ne koszolódjon tovább!
Nyári időszakban a szélvédő üveg gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő szerelése előtt!
Színezett szélvédő károsodásának elhárítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható!

Miért minket válasszon a szélvédő ép állapotba hozására?

1. A leglényegesebb, amit velünk elér, a biztonság. Egyrészt kizárólag minőségi szélvédő üveget építünk be bevált gyártók ragasztói közül, másfelől ne bízza magát a piacon jelen lévő kontárokra, akik olcsó szerelést ígérve sokakat átvernek. Mi kizárólag minőségi szerszámokkal dolgozunk, és ha ránk bízza a szerelést, nem kell idegeskednie, sok referenciával bírunk a szélvédő javítás és csere területén, mert egy évtizede űzzük ezt a mesterséget.Szélvédőjavítás Szemlőhegy

2. Akár szombaton is végzünk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!Gyors szélvédő javítás Szemlőhegy

3. Velünk pénzt is spórolhat, mivel a szélvédőt csak akkor cseréljük, ha javítással nem orvosolható a rendellenesség.

Többnyire szükségszerűnek tűnik az ember számára, de mikor kell tényleg megcsináltatni, mennyit kell fizetni érte, és kit bízhatok meg vele megbízható, villámgyors és olcsó megoldásért? Gépkocsi, busz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a helyszínen.Olcsó szélvédő javítás Szemlőhegy
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő gumi javítás Szemlőhegy
 • szélvédő polírozó
 • szélvédő tömítés
 • szélvédő üveg árak Szemlőhegy

Sokszor igényelt modellek, szélvédő cserét végzünk:

 • Corsa C szélvédő
 • Opel Corsa C szélvédő méret Szemlőhegy
 • S-max szélvédő
 • Xsara szélvédő
 • Mazda 3 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő matrica Szemlőhegy
 • Mazda 626 szélvédő
 • Volvo 850 szélvédő

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE ÉS SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁS Szemlőhegy területén!

Gyors és szakszerű szélvédőjavítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károk, repedések megszüntetése garanciával, műhelyünkben, Önnél vagy a jelenlegi tartózkodási helyén, akár ingyenes kiérkezéssel!

Megesik, hogy menet közben a szélvédőre felpattanó kő olyan kárt vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Ha szerencsénk van, akkor nincs szükség szakember beavatkozására, mert nagyon kicsi a sérülés mértéke. Ha látható anyagfolytonossági hiány vagy törés alakult ki az autóüvegben, akkor érdemes inkább mesterembert hívni, mert a személyi biztonság elsődleges prioritású, és a problémás szélvédővel inkább ne utazzon tovább!

Gyakori eset, hogy a szélvédő a kőfelverődés hatására egyből károsodik, látható kár keletkezik, amit csak szakember beavatkozásával vagy szélvédő cserével lehet megszüntetni. A szélvédő sérülésénél az egyik legfontosabb dolog, hogy miután meghatároztuk a gondot, akkor időben be kell avatkozni, hogy minél nagyobb legyen az esély az autóüveg helyreállítására!
Csak azt tudjuk javasolni, ha kocsijáról van szó, tanácsos leinformált szakembert megbíznia autó szélvédő javítás Szemlőhegy övezetében (06/70 602-6000) történő kivitelezéséhez!

Mobil szélvédő csere Szemlőhegy

Rövid határidőn belüli hátsó szélvédőcsere Szemlőhegy régiójában akár hétvégén, több évtizedes tapasztalat, garancia, (70) 602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, kedvező árak.

Szélvédőcsere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamiképpen károsodik, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos leírás alapján sokszor igen nehezen dönthető el az, hogy lehet-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. A legjobb, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere menete – szélvédőcsere Szemlőhegy

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben sérül. A kavicsfelverődés, bármilyen elhanyagolható problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy megreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás lépéseit. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült üveget egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új behelyezése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, ezután rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek az üvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy figyelemmel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így megakadályozva a mikro hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ezután még nem lehet közlekedni az autóval, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Szemlőhegy

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő menüpontban látható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, kamion szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten kapunk telefont a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • karcolás a szélvédőn
 • szélvédő kéder gumi Szemlőhegy
 • szélvédő tömítés Szemlőhegy
 • szélvédő üvegezés

Sokszor igényelt típusok, szélvédő javítást vállalunk:

 • Corsa B szélvédő Szemlőhegy
 • Opel Astra F szélvédő beszerelés Szemlőhegy
 • Ignis szélvédő
 • Xsara szélvédő Szemlőhegy
 • Mazda 3 szélvédő Szemlőhegy
 • Clio 3 szélvédő
 • Mazda CX 5 szélvédő
 • 7 szélvédő

Jótállásra vonatkozó kérdések

 • A részünkről felszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
 • Minden autóüvegre fél év jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is elvégezzük.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk kiváltképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal 15 éves szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Szemlőhegy

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része a járműnek, mint a megfelelő állapotban lévő gumi, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a saját műhelyünkben.

Szélvédőcsere Szemlőhegy – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás részünkre,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Szemlőhegy: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Szemlőhegy
 • Szélvédő polírozás Szemlőhegy: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Szemlőhegy
 • Szélvédő gravírozás Szemlőhegy: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Szemlőhegy
 • Nanobevonat Szemlőhegy: speciális, vízlepergető hatású eljárás, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Szemlőhegy

Ha a szélvédő javítás Szemlőhegy környékén érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: szélvédős mester Szemlőhegy

Ne feledje, autó szélvédőcsere Szemlőhegy területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, becsületes autóüveg beszerelés árakkal.