Akciós szélvédő csere Hársakalja

Akciós szélvédő csere Hársakalja

Rövid határidőn belüli első szélvédő cseréje Hársakalja területén akár hétvégén, rengeteg tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.

Teljes körű kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédő csere vagy szélvédő javítás?

Ha a kocsi szélvédője valahogyan sérül, akkor a sérülés mértékétől és fajtájától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehézkesen dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a legjobb.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Hársakalja

Szélvédőnk 3 rétegből áll, de megeshet, hogy kritikus mértékben károsodik. A kőfelverődés, akármilyen elhanyagolható problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint az orvos a páciensnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és az orvoslás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Ennek ellenére megtörténhet, hogy menet közben, a nem látható helyeken létrejött karcolások a későbbiekben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Ezért ha már bekövetkezett a kár, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi üveg kivétele után jöhet az új berakása. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen tudtuk eltávolítani, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a következő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ekkor a mester nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé alakuljon, így kiküszöbölve a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a jármű tetejéhez rögzítjük. Ekkor még nem lehet menni a járművel, meg kell várni a műhelyelhagyási időt. A várakozás közben végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak bekötését.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért bizonyos speciális szerszámok kellenek hozzá!

Szélvédőcsere árak – autóüveg csere Hársakalja

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz autóüveg cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten jönnek hívások az ügyfelektől az alábbi problémákkal kapcsolatban:

Jellemző modellek, szélvédő cserét végzünk:

 • szélvédő Audi A4
 • Opel Corsa D szélvédő méret Hársakalja
 • Q5 szélvédő
 • Octavia 1 szélvédő Hársakalja
 • Mazda 2 szélvédő Hársakalja
 • Aixam 400 szélvédő
 • Peugeot 508 szélvédő
 • Porsche 924 szélvédő Hársakalja

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy akár ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is elvégezzük.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző többi cégtől, hogy munkatársaimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket nyugodtan!
Szélvédőcsere Hársakalja

A szélvédő pontosan olyan fontos biztonsági része a járműnek, mint a tökéletes állapotban lévő gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Hársakalja – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Hársakalja: a lámpa búráját több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Hársakalja
 • Szélvédő polírozás Hársakalja: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló módszer, amelynek ára és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Hársakalja
 • Szélvédő gravírozás Hársakalja: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Hársakalja
 • Nanobevonat Hársakalja: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, visszafogja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Hársakalja

Ha a szélvédőrepedés javítás Hársakalja övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere Hársakalja

Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Hársakalja területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, elfogadható autóüveg csere árakkal.