Akciós autóüveg csere Remetekertváros

Akciós autóüveg csere Remetekertváros

Akár azonnali olcsó busz szélvédőcsere Remetekertváros régiójában akár ünnepnapon, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, kedvezményes árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha az autó szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés kiterjedtségétől és jellegétől függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb választás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a megrongálódott szélvédőt, vagy minden körülmények között elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének felmérése után mi magunk döntjük el, hogy melyik megoldás a kívánatos.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Remetekertváros

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kavicsfelverődés, bármilyen csekély problémának is látszik, rendkívüli károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is fontosnak tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás eljárását. A továbbiakban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, figyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne sérüljenek. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a kár, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az kifogástalan állapotban van és károsodás nélkül lehetett kiszerelni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Itt a szakember nagy figyelemmel választja ki a legtökéletesebb ragasztót. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezzel megelőzve az apró hézagos részek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos eszközzel a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy erre a célra kifejlesztett ragasztószalaggal a kocsi tetejéhez erősítjük. Ebben az állapotban még nem lehet menni az autóval, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt végrehajtjuk az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem rakétatudomány, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Szélvédő csere árak – autóüveg csere Remetekertváros

Az árakkal kapcsolatos részletes információ a megfelelő oldalunkon látható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Sokszor kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő matrica
 • szélvédő hővédő fólia
 • szélvédő uv fólia
 • szélvédő üveg árak

Sokszor igényelt márkák, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Vectra B szélvédő gumi
 • Opel Astra F szélvédő mérete
 • S-max szélvédő
 • Octavia 1 szélvédő Remetekertváros
 • Mazda 3 szélvédő
 • Golf 4 szélvédő méret
 • Peugeot 5008 szélvédő
 • Rover 75 szélvédő

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden szélvédőre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső károsodás.
 • Szélvédő beázásra: 10 év garancia előírásszerű használat esetén

Miért hozzánk forduljon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár a helyszínen is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét hétvégén is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és autóbuszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő beszerelését, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, hívjon minket bizalommal!
Szélvédőcsere Remetekertváros

A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem megbízható szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét az időbeosztásához alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, a házánál vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédőcsere Remetekertváros – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Lámpabúra polírozás Remetekertváros: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Remetekertváros
 • Szélvédő polírozás Remetekertváros: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek költsége és az elvégzéséhez szükséges idő a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Remetekertváros
 • Szélvédő gravírozás Remetekertváros: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Remetekertváros
 • Nano szélvédőbevonat Remetekertváros: különleges, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és mérsékli a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Remetekertváros

Ha a szélvédőjavítás Remetekertváros vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: sérült szélvédőüveg csere Remetekertváros

Ne feledje, autóüveg csere Remetekertváros területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, jótállással, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, korrekt autóüveg beszerelés árakkal.

Akciós autóüveg javítás Remetekertváros

Garanciális, kedvező árú szélvédő karcolódás javítás Remetekertváros övezetében (+36 70 602 6000), nagyon rövid idő alatt.

Szélvédőüveg javítása Remetekertváros – hasznos tanácsok

Minden esetben takarja le a kár helyét, hogy ne szennyeződjön!
Nyáron a szélvédő gyorsabban reped!
Ne mossa le a szélvédő üveget a szélvédő hibájának megszüntetése előtt!
Színezett szélvédő üveg javítása is lehetséges!
Fűtőszálas szélvédő üveget is lehet javítani!
Hátsó és oldalsó autóüveg is javítható!

Miért minket érdemes választania a szélvédő megmentésére?

1. A leglényegesebb, amit velünk nyer, a biztonság. Egyrészt kizárólag minőségi szélvédő üveget építünk be jól ismert gyártók szélvédői közül, másrészt ne hagyatkozzon a hangoskodó kontárokra, akik olcsó szerelést ígérve számos laikust megvezetnek. Mi kizárólag jó minőségű szerszámokkal dolgozunk, és ha minket hív, nem kell idegeskednie, számos referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mert régóta végezzük a javításokat.Szélvédőjavítás Remetekertváros

2. Ünnepnap is vállalunk szélvédő helyreállítást, és akár az Ön otthonába is megyünk!Gyors szélvédő javítás Remetekertváros

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, mert a autóüveget csak akkor cseréljük, ha javítással nem küszöbölhető ki a probléma.

Gyakorta szükségszerűnek tűnik, de mikor van rá szükség, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez tanácsos fordulni tisztességes, villámgyors és áron aluli megoldásért? Személygépjármű, autóbusz, kamion, teherautó szélvédő javítása akár a helyszínen is.Olcsó szélvédő javítás Remetekertváros
Sokszor jönnek hívások az ügyfelektől a következő kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő gumi ragasztás
 • szélvédő hibák Remetekertváros
 • szélvédő ragasztás
 • szélvédő üveg árak

Sokszor igényelt típusok, szélvédő javítást végzünk:

 • szélvédő Audi A4
 • G Astra szélvédő Remetekertváros
 • Opel Astra G szélvédő alatti műanyag Remetekertváros
 • Skoda yeti szélvédő
 • Mazda 2 szélvédő Remetekertváros
 • Prius 3 szélvédő
 • Golf 6 szélvédő Remetekertváros
 • Audi 80 szélvédő Remetekertváros

SZÉLVÉDŐCSERE VALAMINT SZÉLVÉDŐ REPEDÉS JAVÍTÁS Remetekertváros térségében!

Gyors és professzionális szélvédő javítás, a szélvédőn kőfelverődések által okozott sérülések, hézagok elhárítása garanciával, javítóműhelyünkben, Önnél vagy a sérülés helyszínén, akár kiszállási díj nélkül!

Megesik, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát vált ki, amelyet azonnal el kell látni. Szerencsés esetben, akkor nem kell szerelőt hívni, mert minimális a sérülés nagysága. Ha látható hézag vagy törés keletkezett a szélvédőn, akkor javasoljuk inkább mesterembert hívni, mert a biztonság elsődleges prioritású, és a sérült autóüveggel inkább nem érdemes kockáztatni!

Gyakori eset, hogy az autó ablaka a kőfelverődés hatására mindjárt megsérül, szemmel látható sérülés keletkezik, amit csak javítással vagy szélvédő cserével lehet elhárítani. Az autóüveg sérülésénél az egyik legalapvetőbb teendő, hogy miután észrevettük a rendellenességet, akkor azonnal intézkedjünk, hogy minél nagyobb legyen az esély a szélvédő megmentésére!
Csak azt tudjuk javasolni, ha kocsijáról van szó, tanácsos szakavatott szerelőt hívnia kőfelverődés javítás Remetekertváros területén (06/30 602-6000) való elvégzéséhez!

Garanciális szélvédőcsere Remetekertváros

Akár azonnali szélvédő szerviz Remetekertváros övezetében akár munkaszüneti napon, sok évnyi tapasztalat, jótállás, 06 70 602-6000 Szita Ferenc.
Teljes körű kárrendezés, pénztárcakímélő árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés mértékétől és típusától függően vagy megoldható a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb megoldás, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli leírás alapján sokszor nagyon nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a károsodott szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere. Általában az a célravezető, ha az autó károsodásának felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik beavatkozás a célszerű.

A szélvédő csere lépései – szélvédőcsere Remetekertváros

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom elmondani a „diagnózist” és a kezelés eljárását. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere folyamatával ismerkedhet meg röviden.

 1. A károsodott szélvédőt egy különleges késsel vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a jármű látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Megeshet azonban, hogy az eljárás során, a nem látható helyeken létrejött karcolások a jövőben csúnya rozsdásodásokhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beépítést megelőzően kell orvosolni.
 2. A régi autóüveg eltávolítása után jöhet az új berakása. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül tudtuk kivenni, akkor a régi keretet emeljük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a soron lévő lépés ennek a szélvédőnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. Fontos, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, így megelőzve az apró hézagos területek beázását vagy a szélzaj létrejöttét. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal a jármű tetejéhez fixáljuk. Ekkor még nem lehet menni a kocsival, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

A fent leírtak alapján látható, hogy a szélvédőcsere nem rakétatudomány, de azért ne próbálja ki otthon!

Szélvédőcsere árak – szélvédő csere Remetekertváros

Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de összefoglaló jelleggel annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 7 ezer Ft és 19 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, busz szélvédőcseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi kérdésekkel kapcsolatban:

 • szélvédő akció
 • szélvédő oldalablak
 • szélvédő üveg
 • szélvédő üveg árak

Keresett márkák, szélvédő cserét végzünk:

 • Opel Vectra B szélvédő keret Remetekertváros
 • Opel Corsa C szélvédő méret Remetekertváros
 • Opel Astra J szélvédő Remetekertváros
 • 147 szelvedo
 • Megane 2 szélvédő Remetekertváros
 • Golf 3 szélvédő gumi Remetekertváros
 • Mazda 626 szélvédő Remetekertváros
 • Mtz 80 szélvédő Remetekertváros

Garanciális kérdések

 • Az általunk beépített autó üvegek gyári minőségűek (pl. Pilkington).
 • Minden üvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Szélvédő beázásra: 10 év jótállás rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket hívjon a szélvédő csere elvégzésével?

 • Cégünk a szélvédő csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
 • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét szünnapokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók szélvédőcseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat 100%-os minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Remetekertváros

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági része az autónak, mint a megfelelő állapotban lévő gumi, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem becsületes céggel végezteti el a munkát, ezért forduljon hozzánk most, ha kérdése van, vagy már döntött!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Remetekertváros – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető az autó szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás a cégünk részére.

A kárfelvételhez szükséges nyomtatványok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Szeretnénk emlékeztetni, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

Kiegészítő szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül a következő egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Remetekertváros: a fényszórót több lépésben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. 30 percet vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Remetekertváros
 • Szélvédő polírozás Remetekertváros: a szélvédő sérüléseinek eltüntetésére szolgáló művelet, amelynek költsége és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Remetekertváros
 • Szélvédő gravírozás Remetekertváros: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Remetekertváros
 • Nanobevonat Remetekertváros: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat javítja a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll a mosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Remetekertváros

Ha a kőfelverődés javítás Remetekertváros vonzáskörzetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: teherautó szélvédő csere Remetekertváros

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Remetekertváros területén akár a helyszínen, hosszú időre visszanyúló, szakmai tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő beépítés árakkal.