Akciós autóüveg beépítés Erzsébettelek

Akciós autóüveg beépítés Erzsébettelek

Rövid határidőn belüli első szélvédő cseréje Erzsébettelek vonzáskörzetében akár a helyszínen, több évtizedes tapasztalat, jótállás, 06-30-602-6000 Szita Ferenc.

CASCO kárrendezés, megfizethető árak.

Szélvédő csere vagy szélvédőjavítás?

Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon sérül, akkor a sérülés nagyságától és típusától függően vagy lehetséges a szélvédőjavítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonon keresztüli beszámoló alapján sokszor igen nehezen állapítható meg az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy minden körülmények között szélvédőcserére van szükség. Általában az a célravezető, ha az autó szélvédőjének szemrevételezése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.

A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Erzsébettelek

Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de előfordulhat, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen kis problémának is tűnik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörik, vagy végigreped, már ki is kell cserélni. Mint az orvos a betegnek, én is fontosnak tartom elmondani a „diagnózist” és az orvoslás folyamatát. A továbbiakban a szélvédő csere menetével ismerkedhet meg összefoglaló jelleggel.

 1. A sérült autóüveget egy különleges késsel vagy kivágó dróttal besszük ki, odafigyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne károsodjanak. Előfordulhat, hogy az eljárás során, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már megtörtént a sérülés, azt egy különleges festékkel még a beszerelést megelőzően kell szervizelni.
 2. A régi szélvédő eltávolítása után jöhet az új beszerelése. Ezt alapos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és sérülésmentesen sikerült kiemelni, akkor a régi keretet tesszük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az üveg, a következő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
 3. Ennél a lépésnél a szakember nagy körültekintéssel választja ki a megfelelő ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő peremmé váljon, ezáltal megakadályozva az apró hézagos felületek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felvitele után beemeljük a szélvédőt.
 4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére emeljük, határozott mozdulatokkal beillesztjük, és egy különleges ragasztószalaggal az autó tetejéhez erősítjük. Ezután még nem lehet közlekedni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. A várakozás közben elvégezzük az antennák, fűtőszálak csatlakoztatását.

Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő cseréje nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!

Autóüveg csere árak – szélvédő csere Erzsébettelek

Az árakkal kapcsolatos bővebb tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy személyautó esetén 6 ezer Ft és 12 ezer Ft között, nagyobb autók és kisteherautók esetén 12 ezer Ft és 25 ezer Ft között, nagyobb teherautók esetén 20 ezer és 60 ezer Ft között várható, autóbusz szélvédő cseréje 50 ezer Ft-tól kezdődik.

A járművek oldalüvege esetén azok sokfélesége miatt egyéni díjakat alkalmazunk.
Napi szinten kérnek tőlünk segítséget ügyfeleink az alábbi problémákkal kapcsolatban:

Jellemző márkák, szélvédő javítást vállalunk:

 • Corsa C szélvédő Erzsébettelek
 • Opel Corsa C szélvédő méret
 • Iveco szélvédő Erzsébettelek
 • Megane 1 szélvédő
 • Peugeot 207 szélvédő Erzsébettelek
 • Golf 4 szélvédő matrica Erzsébettelek
 • Peugeot 508 szélvédő
 • Mtz 80 szélvédő Erzsébettelek

Garanciális kérdések

 • Az általunk beszerelt üvegek gyári minőségűek (pl. Securit).
 • Minden autóüvegre 6 hónapnyi garanciát adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
 • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén

Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?

 • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére specializálódott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
 • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megtörténhet, hogy akár ingyen javítható vagy cserélhető a kocsi szélvédője.
 • A szélvédő cserét mobil módon, akár a helyszínen is meg tudjuk csinálni.
 • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és a szélvédőcserét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
 • Személyautók autóüveg cseréjén kívül kamionok és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
 • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
 • Munkánkat teljes körű minőségi ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!
Szélvédőcsere Erzsébettelek

A szélvédő pontosan olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a megfelelő állapotú gumiabroncs, ezért ne kockáztassa meg, hogy nem tisztességes szakemberrel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már meghozta a döntését!

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül törekszünk arra, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

Szélvédő csere Erzsébettelek – CASCO ügyintézés

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyenesen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.

A kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

A kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.

Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet!

További szolgáltatásaink

A szélvédő cseréjén kívül az alábbi plusz szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 • Lámpabúra polírozás Erzsébettelek: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. A munka kb. fél órát vesz igénybe. Lámpabúra polírozás Erzsébettelek
 • Szélvédő polírozás Erzsébettelek: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló művelet, amelynek ára és időigénye a karcolás mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Erzsébettelek
 • Szélvédő gravírozás Erzsébettelek: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Erzsébettelek
 • Nanobevonat Erzsébettelek: speciális, vízlepergető hatású technológia, amelynek köszönhetően megnő a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, csökkenti a téli jégképződést a szélvédőn, és visszafogja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Erzsébettelek

Ha a szélvédőjavítás Erzsébettelek övezetében érdekli, akkor kérjük, látogasson el partner oldalunkra: hátsó szélvédő javítás Erzsébettelek

Hadd emlékeztessük, autó szélvédőcsere Erzsébettelek területén akár hétvégén, 15 éves tapasztalattal, garanciával, önrész kedvezménnyel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető autóüveg beszerelés árakkal.